DIY Plankebord Guide

DIY Plankebord – 5 hurtige og Gratis råd

Et plankebord eller træ bord, kært barn har mange navne og her i guiden vil der komme 5 hurtige og nemme råd til gør det selv plankebordet eller gør det selv træ bordet. Det behøver ikke at koste en formue at lave sit eget bord, og faktisk behøver du heller ikke at have en helt masse plads.

De 5 råd:

  1. Første råd er at finde ud af hvilken størrelse der er passende i ens hjem. Skal bordet være rundt, firkantet, langt eller kort. Der er mange faktorer som der skal tænkes over inden det er muligt at gå videre til næste fase.
  2. Det er vigtigt at finde noget træ som er holdbart i længden og for at bordet bliver stabilt og holdbart er det vigtigt at træet har en vis tykkelse.
    Nogle bruger genbrugs træ – her skal du dog være ekstra opmærksom på kvaliteten. Andre køber også planker fra savværker eller ved lokale som har fældet træer og som derfor gerne vil sælge noget af deres træ.
  3. Når du skal igang med at lave bordet, så anskaf dig eller lån det rigtig udstyr i form af maskiner til at skære plankerne (hvis de ikke er forhåndsskåret) og skruemaskiner samt andet værktøj.
    Ved de fleste byggemarkeder er det muligt at låne værktøj, hvis man ikke har plads til at købe værktøjet fra start.
  4. Når du har fået bygget bordet, er det vigtigt at du sørger for at behandle det med en god olie. Det er vigtigt at give bordet en ordenligt gang olie fra start, så det ikke suger væske ind, hvis der skulle blive spildt noget på bordet.
  5. Når bordet har trukket olien ind er sidste step at finde den rette placering i hjemmet, og dermed begynde at nyde det nyeste gør det selv projekt.

1 kommentar til “DIY Plankebord Guide”

  1. Pingback: DIY boligindretning - få tips og tricks her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.